I have two anon.Wow o.O

Haha.Dah baca?Ok apa korang fikir yang pertama dan kedua?Berbeza?Haha paling suka gambar kedua XD.Dika kata blog Ain makin comel dia punya blog terlebih cantik XD.Bangga ada "YOUR SPECIAL FANS".Huh!Korang ada?Tak ada kan?:p.Jangan cemburu~.

Yang "guest" tu Ain tak kenal tapi Ain dah tahu siapa orangnya lalala~.Adakah Ain sombong?T_T Maaflah kalau buat silap walaupun Ain tak buat apa-apa pun :p.

Korang nak tahu siapa anon dekat blog Ain yang second tu?Adalah :p tapi serius blog anon yang second sangat-sangat cantik+cun+comel+pretty.Tak sangka dia jeles dengan Ain XD haha #kidding.

Yeaaa!Siapa lagi nak jadi anon?:D haha chill la.Just be your self.:)

Goodbye readers,folllowers,hatter to :).as salam

5 note (s):

Lettha said...

<< Your Special Fans xD xD

Ain Fadhilah said...

@Lettha

XD

Mish Apple said...

HAHAH . . tadi ada 3anon .. tapi ip adress sama . choii . baek tak payah . orang yg sama .

Aida Azryn said...

hai tuan ghumah.. ;D

Ain Fadhilah said...

Hai :)