Keluarga Kyra ♥

Keluarga Kyra?Huh!.Mesti korang pelikkan :DD. KYRA tu nama family kami. Bukan family betul hehe and mommy kami ialah Mommy Nadiya Kyra. Daddy? Tak ada daddy lagi lorh :p Okay, adik bongsu stakat ni adalah adik Ain Kyra /saya lah tu\.

Kak Along pulak Kak Lettha :] Aina dgn Hanani? Twin rasanya sebab dua-dua sama umur :D Pfft, yang lain saya tak kenal lansung /kejamnnya\. Huhu. So, setakat ni, ni lah family Kyra :D Awak nak join jugak? Boleh, kenapa tidakk derr? Jom tengok Family Kyra :D.








Tekan untuk pergi ke blog diorang ♥.Hehe.Ada sesiapa nak jadi family Kyra?Comment tapi kena tukar nama fb juga la :p.

3 note (s):

Qila Dira ^_- said...

sy dah jdi family kyra sjak ptg tdi . lahir-lahir je bru sdr yg sy lahir trus umor 12 thn . heeeeeee ~

iman.lisa said...

Nakk

Mohd Amin Aizuddin said...

kalau amin nk jadi kyra boleh? :P