Saya Penakut?Tolonglah!

Assalamualaikum dan Hello .

Post title tersangat lah geedikkkkk,sebernanya post ni untuk memberi keyakinan diri yang makin menurun ni.Eh!Jangan ingat saya berani sangat xD.Saya takut dengan ALLAH :D.Yang lain masih relax kecuali jin yang sangat 'comel' ni.Nak Ain tunjuk gambar?Malas laah nanti semua takut nak pergi blog Ain /macamlah ada\.

Tak apa lah,Ain tunjuk gambar yang dah lapok je.Dah beberapa kali Ain post kat FB.Rasanya korang mesti tak takut kan? :


Saja je tinggalkan ruang sikit.Rasanya semua dah muakkan? :D.Tak apa nasib baik Ain tak post jin bungkus.Iya tak?Kalau tidak tak berani korang nak datang blog Ain.Lols.

Waalaikumussalam .

1 note (s):

Fiqah Yassin said...

same with me T__________T yg gmbr hantu tu x menakutkan saya sngt, tapi yg pling saya benci link yg ade gmbr pocong TT__TT