Truth or Dare ?!


Haha #tiba2 je gelak.You ever play the game Truth or Dare? There were the post at Jaja Blogger Team™.Yang pasti mesti lah Ain cakap..


Haha  while waiting for an answer Ain eat orea #tipu.Finnaly,dia balas la commen tu :3.Tahu tak apa dia suruh buat ? -.-.Tengok lah gambar dibawah.


Haha.Please see the next picture


Haha.Buat muka do not know -.- and they anwers this :/


Two people answers my crazy question lols.

Haha.I know it -.-.It's crazy lols.You know what?

Tekan untuk gemuk -.-

Berani tak saya?Haha #gelak je budak ni.Huhu.Tak sangka ain ni seorang yang berani XD.Haha padahal memang dah berani kot :3.Lols.Oh,Nak pergi blog apit tak?lols.Tekan sini lol.


Hii,I love You #lol.Ada sesiapa nak cabar Ain lagi?:p .Nampak sangat budak ni fail english -.-.

7 note (s):

Nani said...

wah!! berani..

Lettha said...

Ain nyatakan CINTA to tokpit ? O.o
nak jadi opah saya ke?

Ain Fadhilah said...

:P

budak ketot said...

ahahha. sumpah lawak! nak join! :P

SitiZulaikha :) said...

amboi beraninye hang. xD

Ain Fadhilah said...

XD

Ǥнαи said...

oh awhh :D HAHA