Korang Ambil Masa Berapa Lama Untuk BlogWalking?



Amboi panjangnya title post.Okey , Hmm... biasanya korang ambil masa untuk blogwalking,blogrun,bloghop dan blogcar?Ain rasa mesti ramai ambil masa berjam jam untuk blogwalking atau ada yang tak pernah blogwalking lansung?Siapa tak pernah lansung maybe dia newbie atau pemalas :p.

Okey , beralik ke topik asal.Korang pernah tak kira berapa lama masa korang blogwalking?Tak pernah?Ain pun~.Kalau Ain bosan dan tak ada benda nak buat Ain akan blogwalking :).Kebanyakan newbie pasti akan cakap di shoutmix "I Follow You,You Follow Me".Bagi siapa yang cakap tu sila lah tinggalkan ayat tu di shoutmix orang.Cakap je kat shoutmix sendiri~.Haha

Ain kalau blogwalking yang paling lama mungkin 2 jam kot.Malas nak blogwalking hoho dan lagi satu bila blogwalking tu jangan lupa tinggalkan jejak ;).Kalau entry best pun jangan lupa comment hoho.Kesian orang tu.Jangan jadi silent readers ;).Jangan nak comment blog yang famous je.Kesiankan lah orang seperti Ain dan lain lain :p.Dah lah Ain nak blogwalking sila tinggalkan link anda dekat comment.Hoho.Biar saya tahu korang baca ke tak entry ni :).

Hargai sikit orang yang buat entry ni :p dan ok tak style blog ni? :D.Huhu.Suka header ><.

10 note (s):

Mish Syafiqah said...

www.icanbeawsome.co.cc/
Blogwalking here to ,
I like you Header,
Sweet Like spongebob..
hehehhe :)

Ain Fadhilah said...

@Mish Syafiqah

:D haha

Lettha said...

hahahahahaha xDD

Mish Apple said...

sebulan 10 blog je .. tak mampu nk bw . (malas sebenarnye)

Jierah said...

saya bw sekali seminggu loljk

Aida Farzana said...

betul2..

♥ Nurhusna Syabani Hamzah ♥ said...

heeee :D kak una singgah sinie ^^ baca dah punn , ngee :D

nurul rabiatul adawiyah said...

lama nya ain blogwalking kan.saya tak da la lame bebenau..haha..nanti meletopp pc..bhahahaha.....

Leha♥ said...

Blogwalking sini! Hikhik (:

Omar said...

Salam perkenalan,

Selalunya amik masa sejam-tiga jam untuk blogwalking terutama blog-blog yang dah difollow atau "LIKE"

Haha.. dah follow blog ni :)