Okey,No more idea.

Hello.Seriously I don't have any idea to Edit Blog.Haiih.I think theme now will be at  my blog vey along time.I very lazy to edit blog and no more color in my head...I just made this blog very simple :3.Hihi.
Ain rasa blog ni serabut lah --' and I very jelly with Nina blog.Very simple!.I very jelly T^T.Nanti nak buat tempat credit :3.Lepas tu nak letak top button yang mengejut tu~.Haha.Malas nak yang slow tu.Lepas tu nak bla blablabla.
Tukar Topik Lain Pula
Sekarang ni ramai guna template Nazihah kan?Ada juga yang buat template sendiri.Ain pun tengah buat template sendiri~.Haha tapi buruk :3.Ain nak buat freebies je template tu bukan pakai ~.Ain teringin nak pakai blogskin -.-.My best sister,Lettha also change to blogskin -.-.

Ain pun ada buat template blogskin tapi tak secantik kak Nazihah .Click sini kalau nak tengok :).

2 note (s):

Zaf98 said...

huhuu~ betul tu, rmai skang pkai bl0gskin.. aq pun cemburu dgn bl0g nina tu, simple gile! huhuu~ aq pun kekeringan idea nk edit bl0g~

Lettha said...

BOOOOOOOO xD :P